Известие

Collapse
No announcement yet.

НУЖДА ОТ ПОМОЩ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• НУЖДА ОТ ПОМОЩ

УВАЖАЕМИ АЛФА ДРУГАРИ, КАЖЕТЕ ОТ КЪДЕ МОГА ДА СИ КУПЯ В БЪЛГАРИЯ ПРЕДНИ НАКЛАДКИ ЗА ALFA ROMEO 156GTA SPORTSWAGON 3.2 CBM, 250 HP? ВАНТОТРЕЙД МИ КАЗАХА ЧЕ ТРЯБВА ДА ЧАКАМ ЕДИН МЕСЕЦ ЗА ДА ГИ ДОСТАВЯТ!!!!!!!!! НЕ МОГА ДА ПРОУМЕЯ КАК ГИ НЯМАТ НА СКЛАД!!!!!!!!

МОЛЯ ЗА КОНТАКТ НА МАГАЗИН КЪДЕТО ГИИМАТ НА СКЛАД!

БЛАГОДАРНОСТИ!
    Alfa Romeo Giulia 2.0 TURBO BZ 280 – VELOCE Q4

Накладките са Брембо....виж при вносителя евентуално ако имат. Провери и в АутоИталия...

Ако не Солун
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Re: НУЖДА ОТ ПОМОЩ

Първоначално публикувано от gp
      УВАЖАЕМИ АЛФА ДРУГАРИ, КАЖЕТЕ ОТ КЪДЕ МОГА ДА СИ КУПЯ В БЪЛГАРИЯ ПРЕДНИ НАКЛАДКИ ЗА ALFA ROMEO 156GTA SPORTSWAGON 3.2 CBM, 250 HP? ВАНТОТРЕЙД МИ КАЗАХА ЧЕ ТРЯБВА ДА ЧАКАМ ЕДИН МЕСЕЦ ЗА ДА ГИ ДОСТАВЯТ!!!!!!!!! НЕ МОГА ДА ПРОУМЕЯ КАК ГИ НЯМАТ НА СКЛАД!!!!!!!!

БЛАГОДАРНОСТИ!
      Съвпадение ли е какво е незнам ама винаги когато съм питал за нещо във Вантотрейд те никога го нямат на склад...всеки път ми казват, че само с поръчка от Италия
      ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
      ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

БЛАГОДАРНОСТИ!
        Това е Булгаристан,колега и тук веднага проработва дребния тарикатлък на малкия,но бистър търговски мозък -естествено,че няма да внесе за тоя модел,такива я има две-три в България,а не...В момента знам колко маслени милтъра има за ВМ мотори в търговската мрежа на Александър ауто в страната-точно 5бр.!!! И всички са в Благоевград Между другото някой от Пазарджик да не можа да си купи за такава реостата на перките,щото го е имало някъде и то само 1бр и не можа да се добере до него? Така е,и на мен не ми е приятно да ме гледат като индианец в тръстика като питам нещо дали имат за алфа(без значение модела),ама се свиква.
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

posaetvajte me za serviz, triabva da smenia nakladki i dva nosacha!!!!
          Alfa Romeo Giulia 2.0 TURBO BZ 280 – VELOCE Q4

Comment

Пич пиши на български (кирилица)

Comment

Първоначално публикувано от todorer
              Пич пиши на български (кирилица)
              Вместо да укоряваш за тая пуста кирилица,да му беше дал съвет на колегата,кво ши кайш?
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

posaetvajte me za serviz, triabva da smenia nakladki i dva nosacha!!!!
                От къде си ?
                Alfa Romeo Stelvio 2.0T
                Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

БЛАГОДАРНОСТИ!
                  По-бързо ще стане да поръчаш, на някой който се прибира от някоя по-нормална държава. Коя година е колата?
                  ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

колега обади се в александър ауто
                    или ТиН и попитай за накладки за Ланча Делта Ево 2, която е с
                    брембо спирачни апарати
                    същите накладки се слагат освен на 3.2 моторите на алфа, още и на фиат купе 2.0 20 турбо, додж вайпър RT10 '92-'02 година

същата накладка като размер, но със други датчици се слага още и на
                    фокус 2.0 16 турбо след 2004 година,сеат ибиза и леон купра,
                    пежо 406 купе

така, че с накладката в ръка можеш да се пробваш в МотоПфое и СофияФрансАуто, който са доста добре заредени с части

а също така можеш да зъннеш в проспиид и да попиташ там,
                    Ники Златков доста време караше делта
                    а като гледам сайта им пише, че дори имат на склад
                    http://prospeed.bg/tuning_product_mo...?c=3280&p=4077

Comment

Първоначално публикувано от ку4ка
                      колега обади се в александър ауто
                      или ТиН и попитай за накладки за Ланча Делта Ево 2, която е с
                      брембо спирачни апарати
                      същите накладки се слагат освен на 3.2 моторите на алфа, още и на фиат купе 2.0 20 турбо, додж вайпър RT10 '92-'02 година

същата накладка като размер, но със други датчици се слага още и на
                      фокус 2.0 16 турбо след 2004 година,сеат ибиза и леон купра,
                      пежо 406 купе

така, че с накладката в ръка можеш да се пробваш в МотоПфое и СофияФрансАуто, който са доста добре заредени с части

а също така можеш да зъннеш в проспиид и да попиташ там,
                      Ники Златков доста време караше делта
                      а като гледам сайта им пише, че дори имат на склад
                      http://prospeed.bg/tuning_product_mo...?c=3280&p=4077
                      Подкрепям колегата 100% и надушвам позната порода
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                      X